BETONLOOK BLOG

Home
Betonlook eettafel U poten

Betonlook eettafels voor een moderne huiskamer

Betonlook eettafel X potenDe moderne betonlook eettafels van Betonlook Outlet zijn ambachtelijk vervaardigd met passie. Voorbeelden van meubels waarin de structuur van het beton cire een bijzonder effect geeft aan de meubels vind je in de product galerij van deze website. De meubels van Betonlook Outlet kenmerken zich door moderne, functionele vormgeving en het gebruik van ambachtelijke verbindingen. Deze ambachtelijke vervaardigde betonlook meubels zijn ook decoratieve blikvangers! Betonlook meubels en moderne vormgeving gaan goed samen. Een aantal goede voorbeelden hiervan zijn hier te vinden. We vervaardigen ook zwevende betonlook tv meubels met als optie stalen industriële poten die eronder bevestigd kunnen worden. En ook betonlook salontafels met stalen onderstel en een uniek design.

Design meubels

Voor elk betonlook eettafel wordt de nodige tijd besteed om de hoge kwaliteit te garanderen, waarbij de afwerking van kleur en structuur belangrijk zijn. Samen met onze klant nemen wij de nodige details door wat past in het interieur waar het meubel komt te staan.

Meubel op maat laten maken?

Wil jij een meubel op maat laten maken? Stuur dan jouw tekening naar verkoop@betonlookoutlet.nl. Onze verkopers helpen je graag verder om een gepast meubel voor jouw interieur te maken. Wil je zelf een MDF tafelblad aanleveren via een zagerij of timmerman, dan is dat ook mogelijk. Via deze link vind je een zagerij waar je een tafelblad in diverse vormen op maat kunt laten zagen. Neem contact op om te weten binnen welke mogelijkheden wij een meubel op maat voor jou kunnen maken.

Veilig kopen in onze webshop

In onze webshop kun je meubels op maat bestellen in verschillende afmetingen en kleuren. Staat jouw afmeting of kleur er niet tussen, stuur dan een e-mail of een whatsapp met jouw wensen. Wij nemen dan contact op of het mogelijk is.

Join the conversation

SHOPPING BAG 0