BETONLOOK BLOG

Blogs

Hoe combineer je een betonlook met een laminaatvloer?

Als het om interieurstyling gaat, kan het voorkomen dat je niet uit het proces komt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je niet op de juiste stijl uitkomt. Wanneer je een betonlook wilt gebruiken voor de styling, is het verstandig om te kijken welke kleuren en materialen passen bij een betonlook. De kleur van beton is vaak grijs. Om je interieur netjes te stylen, is het handig om de grijze kleuren terug te laten komen in het interieur. Je kan beginnen de kleuren die jij wilt gebruiken. Wil jij een rustig interieur? Zorg er dan voor dat je niet meer als drie kleuren gebruikt.  In Deze tekst lees je welke kleuren en materialen jij kan gebruiken voor een perfect interieur.

Een betonlook, wat kun je er mee?

Hoewel veel mensen er niet uitkomen, kun je met een betonlook erg veel. Je kan veel kleuren combineren met de kleur grijs waardoor je een vrolijk interieur kunt vormen. Als je de woonkamer in wilt richten, dan is het verstandig om te beginnen met de vloer. Door de kleur van je vloer, weet je al gauw welke kleuren jij kunt gebruiken in de meubels. Als je een vloer wilt aanschaffen, dan kan je kijken voor bijvoorbeeld PVC, laminaat of tegels. Veel mensen kiezen voor PVC of laminaat. Laminaat kun je met bijna alle kleuren stylen. Wel dien je te kijken voor een zacht patroon in het laminaat. Hierdoor voorkom je dat het interieur druk wordt.

Een laminaatvloer

Wil jij laminaat in de woonkamer hebben? Dan kun je kijken voor veel verschillende soorten laminaten. Omdat jij kiest voor een betonvloer, is het niet mogelijk om alle kleuren laminaat te kopen. Zo kun je geen grijs laminaat aanschaffen. Als je grijs laminaat aanschaft, krijg je een vlakte. Dit betekent dat je het verschil tussen de muur en vloer bijna niet kan zien. Dit wil je toch voorkomen? Een laminaatvloer kun je het beste kopen in licht en donker bruin. Deze kleuren laten duidelijk merken wat de vloer en muur is. Als je de vloer hebt aangebracht of wellicht hebt laten aanbrengen, kun je beginnen met het interieur. Zorg er voor dat je de meubels koopt in kleuren die perfect passen bij de oppervlakte van de kamer. Is dit het geval? Dan kun je de meubels aankopen en beginnen met het inrichten.

Wil je zorgen voorkomen? Kijk voor een PVC vloer!

Als je wellicht met kleine kinderen in een huis woont, dan kan het natuurlijk voorkomen dat er af en toe wat water op de grond valt. Wanneer er water op de grond valt, kan het voorkomen dat de vloer opzet. Dit is enkel met laminaat en een echte houten vloer. Wil jij deze zorgen niet hebben? Dan kan je ook kijken voor een PVC vloer. Een PVC vloer is gemaakt van kunststof. Je kan het gemakkelijk aanbrengen op de vloer waardoor je gemakkelijk zelf de vloer kunt aanbrengen. PVC ziet precies hetzelfde er uit als laminaat. Let er wel op, het loopt anders en daarom kan het in het begin wennen zijn. Een PVC vloer is echt geschikt voor een prachtig interieur.

SHOPPING BAG 0