BETONLOOK BLOG

Blogs
Betonlook eettafel rondEen ronde betonloook eettafel is een trend op woongebied

Het gebruik van beton als meubel is relatief nieuw. Nog maar een paar decennia geleden zouden betonnen meubels totaal niet als normaal worden gezien op woongebied en waren vooral meubels van robuust hout erg geliefd. Maar je kijkt tegenwoordig naar moderne huizen en het zal helemaal geen verrassing zijn dat huishoudens een stijlvolle nieuwe ronde tafel betonlook hebben. Over het geheel genomen is de veelzijdigheid van beton ciré als bouwmateriaal onbetwistbaar. Waar je een kwalitatief goede ronde betonlook tafel koopt? Natuurlijk bij Betonlookoutlet.nl.

Al meer dan 4.000 jaar een erg geliefd materiaal

Wist je dat beton al 4.000 jaar geleden werd gebruikt in oudere beschavingen zoals Rome en zelfs de Mesopotamische rijken? Als zodanig is de levensvatbaarheid ervan als bouwmateriaal beproefd en in de loop van de millennia verfijnd. Het gebruik ervan in meer ingewikkelde details, zoals een ronde tafel betonlook in interieurtoepassingen en meubeltoepassingen, is echter vrij nieuw. Betonlook bladen worden altijd met de hand gemaakt, minutieus en precies, zodat verschillende defecten en onvolkomenheden kunnen worden vermeden. Hierdoor maak je met betonnen industriële meubels direct een statement en je bent verzekerd van een duurzaam, uniek en vooral mooi product waar je jarenlang veel plezier aan beleeft.

Industriële meubels zijn zowel esthetisch als functioneel en schoon

Als materiaal voor eettafels kan beton zowel esthetisch als functioneel en schoon zijn; hierdoor is dit type materiaal erg geschikt voor elk type tafel: groot of klein, formeel of informeel. De ontwerpen en lay-outs van betonnen bladen zijn ook eindeloos vanwege de zeer veelzijdige en vormbare aard van beton. Betonnen werkbladen kunnen ook niet alleen in woonkeukens worden gebruikt, maar ook in commerciële restaurants en kantoorruimtes. Naar wat voor soort blad ben jij precies op zoek?

Betonlook meubels hebben een rauwe en pure look

Over het algemeen is het gebruik van beton ciré een levensvatbaar werkbaar oppervlak. Of het nu in de vorm van betonlook werkbladen of betonnen eettafels is, wordt het tegenwoordig vrij vaak toegepast in de ontwerpindustrie. Betonlook meubels hebben een rauwe en pure look dat zowel ontwerpers als huiseigenaren aanspreekt. Als je aan het overwegen bent om betonnen meubels te gebruiken en je merkt dat je ze mooi vindt, probeer dan experimenteel en creatief te zijn met het gebruik ervan. Combineer een ronde tafel betonlook bijvoorbeeld meet eetkamerstoelen in verschillende kleuren, vormen en stoffen voor een speels geheel.

Betonlook meubels van hoogwaardige beton ciré zijn krasvrij

Betonlook meubels van hoogwaardig beton ciré zijn krasvast en kunnen tegen een stootje. Beton ciré is duurzaam en kan redelijk goed tegen grote drukkrachten.

Vragen over een ronde betonlook tafel? Neem contact op!

Beton ciré is bekend en geliefd vanwege zijn rauwe, textuur achtige look en feel. Een ronde betonlook tafel van Betonlookoutlet.nl draagt bij aan een rauwe look & feel en is uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouwwoningen als klassieke panden uit de jaren ’30.

Join the conversation

SHOPPING BAG 0