Eiken tafels

 • De hoogste kwaliteit boomstam-eiken bladen van Nederland (met twee metalen strips ingefreesd in de onderzijde van…

  Boomstam Eiken tafel

 • De hoogste kwaliteit boomstam-eiken bladen van Nederland (met twee metalen strips ingefreesd in de onderzijde van…

  Strak Eiken tafel

 • Ronde eiken tafel
  De ronde eikentafel met een dikte van 4 cm is een supermooie en degelijke tafel die in…

  Ronde Eiken tafel

 • Eikentafel ovaal matrixpoot
  De hoogste kwaliteit boomstam-eiken bladen van Nederland (met twee metalen strips ingefreesd in de onderzijde van…

  Ovale eiken tafel

Eiken Tafel

Eikenhout is duurzaam en populair voor het maken van tafels. Eikenhout is hard en sterk maar ook vrij eenvoudig te bewerken. Wij bieden de hoogste kwaliteit eiken bladen met twee metalen strips ingefreesd in de onderzijde van het blad. Een eiken tafel is een klassiek en betrouwbaar meubelstuk waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Een eiken tafel kun je in verschillende vormen een meubelstuk van maken. Onze eiken hout is toepasbaar in de landelijke stijl en ook voor industriële tafels. In onze Outlet zijn eiken tafels in verschillende vormen en maten verkrijgbaar.

Verschillende modellen eiken tafels

In onze webwinkel vind je verschillende modellen eiken tafels. Je kunt een model kiezen dat het beste bij jouw wensen past. We hebben in ons assortiment natuurlijke boomstamtafels, rechthoekige tafels en stoere industriële tafels van eikenhout die bij ons te verkrijgen zijn. Boomstamtafels zijn erg in trek bij interieur designers. De structuur van de boom is mooi zichtbaar in deze tafels. Industriële tafels hebben een strak design en hebben meestal een tafelblad die grof is met poten van metaal.

De prijzen van onze eiken tafelblad begint vanaf €389. Daarna kun je tafel volledig zelf samenstellen. Een volledig afgewerkte tafel met poten heb je al vanaf €779 euro.

Eiken tafels zijn in diverse maten beschikbaar. Van kleine eiken tafels van 60cm (salon- en bijzet tafels) tot eet- en vergadertafels van 4 meter lang.

Contact en eiken tafel kopen

Voor maatwerk kun je met ons contact opnemen. We kunnen een eiken tafel volledig aanpassen aan jouw wensen. Voor een boomstamtafel of een industriële tafel van eikenhout op maat denken wij met u mee en we hebben het allemaal op voorraad en kunnen de tafels aan jouw wensen aanpassen. Wil je de tafels liever eerst zien en voelen, dan kun je de tafels tijdens openingstijden komen bekijken in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 085 130 6266 of mailen op info@betonlookoutlet.nl

SHOPPING BAG 0