OVER BETONLOOK OUTLET

Je vindt steeds vaker een betonlook eettafel met X of U poot in de woonkamer van vandaag. Betonlook meubels is een ware trend geworden. Door de toenemende vraag zijn wij Betonlook Outlet gestart om onze klanten meer voordelen te kunnen bieden dan onze concurrenten.

De voordelen voor onze klanten

Wij van Betonlook Outlet hebben de trend met 2 handen aangepakt en bieden onze klanten meer voordelen dan onze concurrenten.  Wij bieden een all-in prijs voor onze meubels met een stevige korting, dus je betaald niet apart voor bijvoorbeeld een waterdichte coating voor het tafelblad of de tafelpoten zoals onze concurrenten het wel doen.

Productie in eigen huis

Doordat wij het productieproces in eigen handen hebben, kunnen wij de meubels vrij snel leveren. De meubels worden gemaakt door zeer gedreven professionele timmerlieden en stukadoors die hun werk met passie uitvoeren. Wij kunnen ook de montage verzorgen door onze bezorgers.

Ontwerp je eigen meubel

Naast onze standaard maatvoeringen maken wij ook meubels op maat. Stuur je tekening naar verkoop@betonlookoutlet.nl, dan nemen wij contact met op voor eventuele vragen en sturen wij vrijblijvend een offerte. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail of bel naar 085-1306266

SHOPPING BAG 0